torsdag 19 april 2007

Den franska valkampanjen - Royal i Rottweiler News

Det här skrattade vi åt hela morgonen; Le monde skriver om att de fyra största kandidaterna till presidentvalet inte lämnar någonting därhän i sin desperata jakt på väljare. Valkampanjen har hittat till medier som L'Officiel du taxi, So Foot, XV Rugby, och även PlayStation magazine och Généalogie magazine (släktforskning).

Le monde skriver med stor förtjusning om den succé som de upprymda kandidaterna gjort i diverse djurmagasin. Sarkozy pratar politik i Trente millions d'amis, Animaux magazine, Atout chien et La Semaine vétérinaire, Bayrou försvarar sina
åsikter i Molosse magazine et La Dépêche vétérinaire samtidigt som Royal har gett en uppmärksammad intervju i Rottweiler News.

"Även om socialistkandidaten inte - i motsats till sina två största rivaler- sett det intressanta i att intervjuas i Echecs Magazine (Schack), så säger François aldrig nej. Han har gett uttryck för sina övertygelser i L'Essor de la conciergerie och Funérarium magazine (portvakts- och begravningstidningar)."

Vad säger de i de här tidskrifterna? Berättar för läsarna vad de ska förbättra för rugbyspelare/rottweilers/playstationspelare? Hursom helst, bara ett par dagar kvar till Frankrikes mest vansinniga presidentval. Suck. Les rottweilers de France méritent mieux.

Andra bloggar om: , , , , ,


Inga kommentarer: